Den Löpande Sjuksköterskan

Välkommen!

Jag har under en längre period delat med mig av mina smartpointsberäknade recept på mitt instagramkonto @the.running.nurse och har under senaste tiden upplevt ett behov av att samla min receptsamling på ett och samma ställe där man inte behöver scrolla genom mängder av bilder utan enkelt kan söka sig fram till det recept man önskar.

Hoppas nya som gamla följare finner recepten hjälpsamma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s